Янев обеща нови „интересни развития”

09:49, 20 юни 21 / Политика 25 3118 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Премиерът Стефан Янев отхвърли обвиненията за пристрастност и водене на предизборна кампания, отправени от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Янев бе на посещение в родното си село Поповица на среща с кметове на малки населени места.

Бивши прокурори на разпит, Борисов очаква да е следващият

Преди тази среща пред журналисти Янев заяви, че служебният кабинет не е партиен и не участва в кампании. Премиертът обеща и нови „интересни развития” в близките дни.

„Относно въпроса дали водим предизборна кампания? Интересно е за кого, след като правителството е непартийно. Ние работим за хората, отговаряме на техните нужди и въпроси”, каза Янев, цитиран от Нова телевизия.

Рашков вика Борисов на разпит

Той отхвърли обвиненията за скандални назначения в митниците. „Нека да престанем да обсъждаме назначенията с епитети. Да гледаме и следим тяхната дейност и резултатите от дейността им. В близките дни ще има интересни развития. Мисля, че и днес има една реализация на контрабанда, свързана с наркотици. Нека видим резултатите и тогава да видим дали са скандални, или не”, каза Янев.

Той увери, че машините за гласуване в чужбина ще бъдат закупени навреме и доставени в секциите. „9600 машини за гласуване вече са осигурени, до края на следващата седмица вероятно ще бъдат осигурени още 1500 машини. Машини ще има”, каза Янев.

Посрещнат с овации, изпратен с портрет

В родната си Поповица Янев бе посрещнат с овации и изпратен с подаръци. Кметицата на селото Веска Мирчева подари на премиера негов портрет, рисуван с въглен от смолянски художник. Той е изобразен с костюм и вратовръзка на фона на пейзаж от родната Поповица, предаде „24 часа“.

Янев получи още голяма кошница продукти от селото и региона - мед, екологична липа, зелени, червени и люти чушки, кервиз, фъстъци. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама