Украйна обяви Филип Киркоров за заплаха за националната сигурност

14:37, 24 юни 21 / Свят 25 3146 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Певецът Филип Киркоров беше включен в списъка на лицата, застрашаващи националната сигурност на Украйна. Отсега нататък програми с негово участие няма да се показват по украинската телевизия, съобщи „Дойче Веле“. Информацията бе съобщена на уебсайта на украинското министерство на културата и информационната политика.

Киркоров е включен в списъка по искане на Службата за сигурност на Украйна (ССУ), изпратила писмо до министерството на 11 юни. Причините за това решение не са уточнени.

Филип Киркоров се появи в пола и предизвика разнопосочни мнения

Певецът стана 201-ият човек, включен в списъка. През април 2021 г. известният рапър Алишер Валеев, известен като Моргенщерн, също попадна в черния списък, припомня БГНЕС.

Добавянето на лице в черния списък означава забрана за излъчване на телевизионни програми с негово участие, отбелязва онлайн изданието „Украинская правда“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама