„Лудогорец“ ще гони влизане в групите на Шампионската лига пряко по MAX Sport 3

12:21, 23 авг 21 / Спорт 25 4084 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Лудогорец“ ще се опита за трети път в своята история да влезе в групите на Шампионската лига. За целта българският отбор ще разчита на убедителна победа с повече от 2 гола разлика срещу шведския първенец „Малмьо“. Решителният сблъсък за „Лудогорец“ е във вторник вечер от 22:00 часа и ще се излъчва пряко по MAX Sport 3.

„Лудогорец“ допусна прекалено много грешки и загуби от „Малмьо“

Задачата пред българския шампион е доста трудна, тъй като възпитаниците на Валдас Дамбраускас бяха тотално надиграни в първия мач и регистрираха загуба с 0:2. Добрата новина за „Лудогорец“ е очакваното завръщане на намиращия се в страхотна форма Кирил Десподов, който пропусна първия двубой в Швеция заради наказание.

По същото време – във вторник от 22:00 часа, спортните канали на А1 ще излъчат и още два от реваншите в плейофната фаза на Шампионска лига. По MAX Sport 2 е сблъсъкът между „ПСВ Айндховен“ и „Бенфика“, като португалците имат преднина от 1 гол от първия сблъсък в Лисабон. По MAX Sport 4 „Ференцварош“ домакинства на швейцарския „Йънг Бойс“, като първият двубой между двата тима беше същинско зрелище и завърши с успех 3:2 за тима от Берн.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама