Янев: Обстановката по границата е спокойна

11:14, 28 авг 21 / Политика 25 1976 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Обстановката по границата е спокойна. Всичко необходимо като организация е направено, включително и включване на други структури от армията при необходимост. Това заяви служебният премиер Стефан Янев по време на посещението си в Малко Търново.

До месец големи маси афганистанци ще са до границата ни

Янев посочи, че е направена организация при евентуален засилен поток от афганистански бежанци. Според него вълната е неизбежна и не е започнала от скоро, предаде БГНЕС.

„Правим усилия в най-скоро време да ремонтираме участъци и да поправяме пътища. Оградата е в добро състояние. Има компрометирани участъци, но нищо драматично. Може да се поправи за около месец. Няма нужда и от изграждане на нови центрове“, обясни премиерът.

Афганистанци чукат на вратата, а ние търсим канaдци

Относно политическата ситуация в страната, Янев посочи, че е такава, каквато трябва да бъде - нормален процес за съставяне на правителство. Неговите очаквания са парламентарно представените партии да направят всичко необходимо.

Ако не успеят и се стигне до нови избори, потърпевши ще са тези партии, които губят доверие, посочи Янев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

„Именно партиите, които с разнопосочно говорене разочароват своите избиратели, ще са най-големите губещи на изборите“, обобщи Янев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама