Вятърът отслабва

07:00, 02 яну 22 25 1435 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

През деня облачността ще е променлива, до обяд по-често значителна, но ще е почти без валежи. Вятърът ще отслабне. Минималните температури ще са от 4° до 9°, за София - към 5°, дневните слабо ще се понижат и ще са между 9° и 14°, за София - около 10°.

 Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често значителна и на отделни места, главно по южното крайбрежие ще превали слабо. Преди обяд вятърът ще е до умерен от север-северозапад, до вечерта ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температури ще са 8°-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 Над планините облачността ще е променлива, преди обяд по-често значителна, но само на отделни места ще превали слабо. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 7°, на 2000 метра - около 2°.

В началото на новата седмица ще има разкъсана средна и висока облачност. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад и ще се задържи сравнително топло; минималните температури в цялата страна ще са положителни, а максималните - над 10°. В часовете преди обяд на места в равнинната част от страната ще бъде мъгливо или с инверсионна облачност.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама