Големите кавички: „Станала е грешка“

19:42, 16 фев 22 / Големите кавички 25 2024 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата: Пици, вестникарски изрезки и стари тапети

Грешка е станала...За сряда става въпрос...не за събота. Така вътрешният министър Бойко Рашков поправи шефката на кабинета „Петков и говорител на правителството Лена Бориславова, която по-рано обяви, че на планирания полицейски протест в събота се очаква да участват и криминални лица.

Ние нямаме никакви опасения, че протестът, който са планирали колегите от синдиката на МВР ще има действия, които ще застрашат обществения ред. Това е изключено. Просто е станала грешка. Имаме предвид или е имало предвид протестите, които се подготвят в сряда. Грешки и лапсуси стават, знаете много добре“, поясни Рашков, без обаче да потвърждава дали става въпрос за демонстрацията на партия Възраждане, която е насрочена за следващата сряда.

„Не в събота, а в сряда“: Кои са протестите, организирани от „човек от списъка на Петков“?

По-рано Бориславова обяви, че човек от списъка на премиера Петков участва в организацията на протести срещу правителстовото, като от думите ѝ се разбра, че говори именно за демонстрациите на служителите на МВР.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама