Линейка излезе на футболния терен, но вратата заяде...

19:44, 20 фев 22 / Спорт 25 2704 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Кошмарен инцидент с ветерана Георги Петков прекъсна столичното дерби „Славия“ - ЦСКА. В 32' вратарят се сблъска с нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо. Докато еквадорският национал се изправи бързо, Петков трябваше да бъде свестяван в продължение на няколко минути, предаде bTV.

На терена влезе линейка, но лекарите се забавиха с отварянето на вратата ѝ...В продължение на 8-9 минури няколко човека не успяха да отворят задната врата на линейката, включително играчи на „Славия“. Така медицинската помощ се забави сериозно. Докато медиците се бореха с линейката, Петков все пак беше прегледан на терена, а в последствие и откаран към болницата.

 

Случката предизвика много критики в социалните мрежи заради бавната и неадекватна реакция в сериозна ситуация, която касае навременна медицинска намеса.

Срещата завърши с успех 3:2 на червените. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама