Ален Делон е решил да сложи край на живота си

18:10, 27 мар 22 / Любопитно 25 5409 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Една от иконите на европейското кино Ален Делон е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия. Той споделя, че съпругата му Натали Делон, която е била с рак на панкреаса, е искала да направи това, но не е имала възможността. Затова той се подготвя да сложи край на живота си в Швейцария, където това е позволено.

Повод за размишления даде и синът на актьора, който в книга разказа за трудното си детство. Изглежда сега в семейството цари мир, тъй като Ален е помолил именно него да бъде човекът, който да съдейства, когато моментът за евтаназия настъпи. Синът му обаче е отказал, пише Нова телевизия. 

Филмите, заради които Ален Делон е повече от едно хубаво лице

Преди време Ален Делон сподели мнението си по темата в интервю, като каза, че намира евтаназията за най-логичното и естествено нещо. На една определена възраст, от един момент имаме право да отидем в ада тихо – без болници, инжекции и всичко останало“.

Актьорът има здравословни проблеми през последните години, като през лятото на 2020 година е трябвало да бъде хоспитализиран за продължителни мигрени. Впоследствие той получава и инсулт.

Французите приемат това решение на актьора със смесени чувства. Оказва се, че 50% от населението на Франция не харесват Делов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама