НФСБ номинира Росен Георгиев за кмет на Благоевград

14:01, 05 сеп 19 / ИЗБОРИ 2019 25 418 Topnovini
1

Национален фронт за спасение на България издига изключително силната гражданска кандидатура на Росен Георгиев за кмет на Благоевград. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ. С тази номинация патриотичната формация дава заявка за убедителен резултат на местния вот в общината.

От партията посочват, че като кмет на Дъбрава Росен Георгиев изпълни с мисия и съдържание неглижираната както от законодателя, така и от общината длъжност „кмет на кметство“. Постиженията му като управленец са безспорни и едно забравено селище сега живее втори живот.

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов отива отново на избори наесен

Създадената от него Асоциация за европейско развитие на българското село се превърна във фактор от национално значение с редица предложения за законодателни промени в полза на развитието на малките населени места.

Наложената от Росен Георгиев марка „The Brava“ е разпознаваема дори зад граница с рок събитието „The Brava Balkan Fest“, което за няколко години създаде ново мислене и възпита в любов към селата много млади хора.

Росен Георгиев благодари на НФСБ за номинацията. „Приемам я като голяма отговорност. Със съжаление обаче трябва да отбележа, че градът, в който съм се родил и израснал – красивият Благоевград, младият Благоевград, перспективният Благоевград, е доведен до режим на оцеляване. Затова категорично ще кажа: Благоевград има нужда от спасение“, посочи Росен Георгиев.

В навечерието на празника на Съединението Росен Георгиев се обърна с призив за обединение на хората в Благоевград. „Нека обединени спасим Благоевград от безпътицата, от надменността, от наглостта и от липсата на визия, демонстрирана от сегашното управление на общината“, призова Росен Георгиев.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.