Разследването на отвличането в Димитровград продължава

15:00, 22 фев 20 / Крими 25 2651 Topnovini

Полицейска акция в Димитровград. Непълнолетно момиче е било отвлечено тази нощ. Сигналът е подаден от родителите на детето. Съмненията са, че извършителят е издирван за лихварство.

Отвличането е станало снощи около 20.30 часа. Родителите на детето обвиняват за него мъж, който е бил обявен за издирване след акцията срещу лихварството в квартал „Мариново” преди около година. Според хората от квартала това е ново начало на акциите на лихварите.

От пловдивската апелативна прокуратура съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство. Разпитан е свидетел. Мъжът е на около 25 години, а момичето на 15. Издърпал го е за ръката и го е принудил да тръгне с него. Момичето е успяло да избяга, докато говорил по телефона

Имаше девет месеца спокойствие в целия квартал. Хванаха малкия, взеха му телефона. Маскирани хващат сестра му, слагат й нож на врата я карат в гората. Отрязали й цялата пижама с ножа, гаврили са се с нея”, разказа пред Нова телевизия бащата на момичето Стефан Атанасов.

Хората от квартала казват, че лихварите постоянно настоявали да им се дават пари, независимо от това колко е голям заемът.

Акцията по издирването на извършителите на деянието продължава. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани