Джамбазки и Контрера със сигнал до прокуратурата и МВР за проверка на клана "Гольовците"

16:22, 18 фев 19 / Политика 25 1087 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и общинският съветник и председател на групата "Патриоти за София" в Столичния общински съвет - Карлос Контрера, са подали сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и до председателя на КПКОНПИ Пламен Димитров с искане за образуване на проверка срещу клана "Гольовците". Причината е вчерашния побой в Кюстендил, при който един човек беше убит, а други - ранени. Това съобщиха от пресцентъра на ВМРО-БНД.

В сигнала се настоява незабавно да се вземе отношение към всички членове и родственици на фамилията, известна в Кюстендил като "Гольовците". Описано е богатото криминално минало на членове на този клан.

Джамбазки и Контрера обръщат внимание, че очевидно става дума за структура, организирана, йерархична, която от десетилетия се занимава с противообществена дейност, в т.ч. и извършване на тежки престъпления. Ето защо двамата призовават правоохранителните органи да се ангажират и да бъдат взети незабавни мерки за противодействие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама