Живко Тодоров няма да съди Слави Трифонов

16:37, 22 яну 19 25 796 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров няма да съди шоумена Слави Трифонов. Това стана ясно от интервю на градоначалника за сайта ПИК. Тодоров оттегли исковете си и към своя съгражданин Иван Киров, който го обиди по аналогичен начин с коментар в социалната мрежа.

“Считам, че беше грешка от моя страна да се изправям и да търся културен език, защото такъв явно не съществува. Това е било единственото мое желание. Аз не съм обидил никого в работата си вече 7 години като кмет. Не съм си позволил квалификации. И никога няма да го направя”, заявява Тодоров и продължава, че единствената му цел е да провокира открит и културен диалог, без значение къде се случва. В интервюто кметът на Стара Загора заявява, че не познава Киров и не знае дали има организация за атакуване на профила му.

“В много кампании сме виждали как се ползват тролове, плаща се на агенции, за да се занимават изцяло с това да очернят политически опоненти. В това няма никакви правила. Явно ще е така. Аз съм се борил за това да има нормалност. Затова не мисля, че съм извършил някакво престъпление с това, че съм потърсил правата си. Но пък може би е грешка, че съм го направил като политическа фигура”, заявява още Живко Тодоров.

Градоначалникът заяви, че има по-важни задачи във времето от това да съди Слави Трифонов. Повод за коментара му бе снощното издание на “Шоуто на Слави”, в което Трифонов използва по отношение на Тодоров определеният от постовете на Иван Киров.

Кметът Живко Тодоров коментира и темата необходимо ли е да има по-сериозна регулация в интернет, споделяйки че “най-важната страна, в която са ме възпитавали мен, това са първите 7 години”. По думите му не е необходимо законодателството да регламентира възпитанието. “Затова съм призовавал неведнъж за нормални отношения, за повече култура в политиката, в общуването”, казва още Тодоров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама