Протестиращи от пет града заходиха към АМ "Тракия" през нивите

16:42, 02 дек 18 25 1962 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Протестиращи от пет града тръгнаха да атакуват АМ "Тракия" през нивите. Недоволните излязоха на протест за поредна неделя срещу ниския стандарт на живот и управлението на страната, предаде БГНЕС. Стотици протестиращи от Сливен, Ямбол, Нова Загора, Казанлък и Стара Загора се събраха в новозагорското село Езерово, където полицията не им разреши да блокират международния път Свиленград – Русе. Недоволните заобиколиха полицията и тръгнаха през нивите, за да стигнат магистрала "Тракия" с идеята да я блокират.  

Преди това всички протестиращи бяха спирани от полиция и жандармерия за проверка на лични карти. Има написани десетки протоколи с предупреждения да не се участва в протестите и да не се нарушава общественият ред.
Това разгневи още повече хората, които водиха ожесточени спорове с органите на реда.  На самата магистрала "Тракия" са съсредоточени много представители на силите на реда, в кордон строените униформени чакат с лице към нивите появата на протестиращите граждани. Десетки са спрените в аварийното платно полицейско коли.

Очаква се протестиращите да излязат на пътната артерия при разклона Нова Загора – Раднево.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама