ЦСКА с първа тренировка, но без нови попълнения

12:50, 09 яну 19 / Спорт 25 1329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ЦСКА се събра за първа тренировка през 2019 г. на базата в Панчарево без нови попълнения и с един отсъстващ. Левият защитник Жеферсон все още е в родината си Бразилия и ще се присъедини към тима до края на седмицата.

С представителния тим тренировки започват трима от талантите на школата - Мартин Смоленски (роден 2003 г.), Йоан Бауренски (2001) и Никола Борисов (2000). След силните си изяви през есента във Втора лига от "Литекс" се завръща вратарят Петър Петров. Новите попълнения, по чието привличане работи ръководството, ще се присъединят в хода на подготовката.

"Червените" ще тренират двуразово в следващите дни, през които паралелно предстои да им бъдат направени и задължителните медицински и функционални изследвания.

Отборът ще се подготвя в София до 15 януари, след което предстои двуседмичен лагер в Испания. До 29 януари ЦСКА ще изиграе 4 контроли в района на Марбея. Първата ще се проведе на 16 януари срещу германския "Бохум", останалите приятелски срещи ще бъдат обявени в близките дни.

След завръщането в София, в зависимост от метеорологичните условия, ще се прецени къде тимът ни ще се подготвя до началото на пролетния полусезон. До първия официален мач треньорският щаб планира още две проверки на родна земя.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 mushaMOrie 20:42, 03 авг 21

Крутой заработок без вложений,первые деньги уже сегодня!
https://vk.cc/c3Rmmr

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама