FAST: Общи тренировки на живо онлайн на MMA.BG

21:20, 17 мар 20 / Спорт 25 3417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В трудните времена ясно изпъкват истинските воини, които прегазват всяка трудност, пише сайтът mma.bg. С последните мерки взети от министерството за ограничаване на пандемията от коронавирус, всички спортни зали и фитнеси затварят до второ нареждане.

Това обаче по никакъв начин няма да сломи духа ни на бойци, дори напротив - водещата зала за бойни спортове в София FAST - Fighting Academy Sofia Teams (бивша Lonsdale) и MMA.BG ще проведем обща тренировка на живо със собствено тегло, така всеки да може да се включи от дома си.

Тренировките ще се проведат на живо от 19:00 в понеделник, сряда и петък. Отделете си 30 минути, в които заедно ще потренираме - да покажем, че сме единни - FAST: Заедно срещу короната!

Дори такъв труден момент не може да сломи духа на истинските бойци - да го покажем и да излезем заедно от тази пандемия по-силни и по-добри, призовават от сайта. 

Споделете и поканете приятели - макар и под карантина, нека сме заедно и да тренираме заедно - остават сряда и петък от 19:00 часа на живо в MMA.BG и в Facebook. Ето какво си причинихме в понеделник (прилагаме и линк към YouTube със запис от пълната тренировка).

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама