„100 малки победи“ и TOPNOVINI с предизвикателство #bottleboxing

14:00, 22 апр 20 / Спорт 25 7798 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„100 малки победи“ и Topnovini.bg ви представят едно интересно и полезно предизвикателство - #bottleboxing. Предизвикателството е базирано на едно много полезно кондиционно упражнение, което всеки може да изпълни независимо от формата, в която се намира. Необходима ви е само една малка пластмасова бутилка с минерална вода, с която ще „боксирате” в продължение на 30 секунди.

Целта ви е да разгъвате ръцете, както при прав удар в бокса, а не просто да си подавате бутилката от едната длан в другата, да не изпускате бутилката и да броите повторенията на глас (дори и тихо).

Упражнението изисква концентрация, координация, бързина и прецизност и много добре показва моментната ви кондиция. Правете го често и ще се убедите колко силен положителен ефект има.

#bottleboxing не е състезание, а забавна и полезна кондиционна тренировка. Полезно е да сравнявате резултатите си във времето и имайте предвид, че постижение от 120+ чисто изпълнени повторения (пълна амплитуда на движенията на ръцете, ясно броене на повторенията на глас и без изпускане на бутилката) показва много добра моментна цялостна кондиция.

Снимайте и качвайте вашите опити, не забравяйте да използвате хаштаг #bottlebоxing и всяка седмица ще публикуваме най-интересните видеа на Topnovini.bg.

Как се справиха с предизвикателството олимпийският ни шампион по бокс за младежи Благой Найденов и водещият и продуцент Иван Христов може да видите в Инстаграм профила на "100 малки победи".

Очакваме ви! #bottleboxing #100malkipobedi

 

Още от "100 малки победи":

„100 малки победи“: Кратка тренировка за силни ръце

„100 малки победи“: Упражнения за тонизиране на краката

„100 малки победи“: Шест упражнения, с които да заменим коремните преси

„100 малки победи“: Упражнения за дишане

„100 малки победи“: Интензивна тренировка за цяло тяло

„100 малки победи“: Тонизиране на мускулите на ръцете

„100 малки победи“: Упражнения за правилна стойка и походка

Oще интересни предизвикателства и тренировки може да откриете на страницата на "100 малки победи" във Фейсбук.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама