Задържаха насилник, заплашвал жена в Пазарджик

15:30, 04 яну 19 25 1655 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

заплашил с нож жена на улица в Пазарджик, е задържан от служители на местната полиция, съобщи говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

Инцидентът е станал около 20 ч. снощи в района на бул. „Христо Ботев“ в града. 36- годишната жена се прибирала към вкъщи, когато към нея се приближил непознат мъж.

Той започнал да й отправя неприлични сексуални предложения и опитал да я спре. Изплашена жената продължила по пътя си със забързан ход, но тогава непознатият извадил нож и я заплашил, че ако не удовлетвори желанията му ще я нарани. Въпреки шока, в който изпаднала, жената започнала неистово да вика за помощ. Това стъписало нападателят, който избягал от местопрестъплението.

След получаване на сигнала за случилото се от полицията предприети незабавни оперативно-издирвателни и заградителни мероприятия в района. Оперативните екипи имали и подробно описание на извършителя, дадено от нападнатата жена. Не след дълго бил задържан 29-годишният Янко Р. от областния град, който бил разпознат от жената. В хода на разследването станало ясно, че преди няколко месеца мъжът е бил арестуван за извършвани непристойни действия спрямо жени на територията на Пазарджик.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама